Згуртувались!

Сьогодні 12 лютого 2018 року відбулося робоче засідання оновленого Штабу Чернівецького обласного осередку ГО «Громадський рух пенсіонерів силових відомств України». Це засідання стало логічним продовженням спільних дій представників пенсіонерів-силовиків Буковини.

В порядку денному були організаційні питання також було обговорено проблеми щодо діяльності осередків Руху в інших областях і містах, прийнято рішення значно покращити координацію дій з метою об’єднання всіх пенсіонерів силовиків на платформі ГО «Громадський рух пенсіонерів силових відомств України». Також зазначено, що відомчі ветеранські організації не здатні зорганізуватись і стати на захист пенсіонерів-силовиків. В ході роботи було звернуто увагу членами Штабу на те, що ГО «Громадський рух пенсіонерів силових відомств України» стоїть на засадах законності і як зазначено в Декларації РУХУ, основною метою є відстоювання прав і свобод не тільки військових, а також і цивільних пенсіонерів та інших громадян. Ми відкриті для всіх, кому потрібна допомога. Як для тих хто здатен разом допомогти іншим, так і тих, хто не в змозі це робити. Лейб мотивом засідання Штабу було визначено гасло: Один за всіх, всі за одного! Тільки в такий спосіб зможемо відстояти свої законні права!

Штаб Чернівецького обласного осередку ГО «Громадський рух пенсіонерів силових відомств України» ЗАКЛИКАЄ всіх ветеранів, пенсіонерів силових відомств, пенсіонерів цивільних та громадян об’єднатися без партійних та відомчих прапорів на платформі ГРПСВУ, РАЗОМ МИ СИЛА, перемога буде за нами!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте