Де вихід

Буває, що коли ми дивимось у дзеркало то бачимо не те що очікували. Інколи це стомлене обличчя, яке віддалено нагадує нам нас, часом невиспана людина без макіяжу чи як олені із пісні (небриті і неголені) і т. п. Тоді ми шукаємо інше дзеркало, краще освітлення, але стараємось щось зробити, щоб мати кращий вигляд. Для цього використовуємо всі можливі способи, тільки не те що необхідно. Кожному з нас з дитинства знайома казка про королівство кривих дзеркал, де розповідається про пригоди маленької дівчинки, яка попала в казкове королівство. Головною ознакою цієї держави були дзеркала, кількість яких дорівнювала числу мешканців. Виробництво таких дзеркал було пріоритетним напрямком економіки, а хто випадково чи зумисне розбивав таке дзеркало мав відбути покарання, аж до смертної кари. Чому там був такий жорстокий культ дзеркал? Справа в тому, що це були не звичайні, а криві дзеркала. В них добро мало вигляд неприємний та смішний, а зло було гарним та величним. З допомогою цих дзеркал правителі тримали народ у незнанні та покорі. Ця проста дитяча казка нагадує мені  світ навкруги нас. Світ, в якому розпуста подається, як кохання, підлість, як розум, гроші, як щастя, хабарі, як подяка, наркотики, як свобода, обрядовість та душевність, як духовність, а доброта, як слабість, відвертість, як глупота, сім’я, як непотрібні окови. Світ, в якому доброчинність стала непопулярна, а гріх складає основу життя. Світ, в якому патологія переведена в норму, а норма — в хворобу. Світ, в якому гріх висвітлюється у най веселкових фарбах, запрошуючи наслідувати його, а праведність — як тіснота і скорбота та прерогатива слабких і вбогих. Світ, у якому захоплюються та поклоняються тиранам і деспотам, при цьому розпинають доброчинців, сміючись над ними. Світ, в якому жінки перетворюються у чоловіків, а чоловіки в жінок. Світ, в якому призивають Боже Ім’я та прославляють Його поганськими ритуалами, більше того “хрестять і благословляють” зброю та вояків, які йдуть вбивати своїх співвітчизників, хоча і поганського віросповідання. Світ, в якому Слово Боже підмінено людськими переданнями. Світ, в якому сатана приходить в одязі ангелів світла, як рятівник, а Бог стає винним у стражданнях і бідах людей. Сьогодні нам дають змогу побачити  все перевернуте верх дном, у скривленому вигляді кривих дзеркал. Зла сила робить рабами мільйони людей, заставляючи нас працювати на своїх духовних полях, де ми раніше чи пізніше знаходимо смерть, як фізичну, так і духовну. Майже вся Земля стала зараз заповідником кривих дзеркал.
Як же можна бути впевненому в тому живу і не дивлюся все своє життя в одне з цих дзеркал, «люб’язно» надане мені сатаною? А може я уже сам перетворився в криве дзеркало? Як вийти з такої ситуації? Що робити, якщо депресія, біди, непорозуміння з оточуючими зруйнували наше життя, зробили його нестерпним? Що робити, коли нам здається, що все закінчено, що зло и нещастя перемогли?..
Я впевнений, що кожен з нас, у своєму житті стикався, стикається, а може навіть зараз стикнувся з подібною ситуацією? Хто може нам допомогти знайти вихід з подібної ситуації? На мій погляд відповідь можна знайти у книзі книг, найдавнішій та найкращій книзі, яка називається Біблія. Тут міститься опис шляху, який веде до свободи та позбавлення проблем, є відповіді на всі основні питання нашого життя. Ми можемо разом із Біблійними героями пройти через різні «дзеркала», що ведуть до смерті, та довідатися як з Божою допомогою перемогти їх владу, побачити світ і своє життя в істинному світлі та правильному дзеркалі Божої істини і праведності. І, якщо ми хочемо розбити у своєму житті всі криві дзеркала, то відкриймо цю Книгу, помолимось Всевишньому, перенесемось у давнину та знайдемо відповіді та вірні рішення наших сучасних потреб та проблем

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте